Cum poate fi realizata o nunta de vis?

Cum poate fi realizata o nunta de vis?

Nuntile sunt cele mai importante evenimente, atat pentru tinerii casatoriti, cat si pentru familiile acestora, fapt pentru care totul trebuie pus la punct in cel mai mic detaliu. Cu toate acestea, majoritatea organizatorilor pun accent pe programul din timpul unui astfel de eveniment, fapt pentru care rezultatul final nu este intotdeauna cel mai potrivit. Pentru a fi conturata o atmosfera placuta, astfel incat toti invitatii sa se poata bucura de nunta, organizatorii trebuie sa ia in calcul si alte aspecte, iar printre acestea se numara si urmatoarele.

Alegerea mobilierului

Mobilierul trebuie sa fie confectionat din materiale destul de rezistente, astfel incat sa poata suporta orice greutate si sa nu cedeze usor. De altfel, este recomandat ca dimensiunile scaunelor sa fie medii, pentru a se potrivi cu orice tip de silueta, iar invitatii sa se simta cat mai confortabil in momentul in care iau loc.

Totodata piesele de mobilier evenimente pentru nunti trebuie sa aiba un aspect estetic cat mai placut si sa fie realizate din materiale care au texturi interesante. Pe piata se gasesc cu usurinta piese confectionate din lemn si metal, care au un design unicat. Alegerea pieselor potrivite poate schimba in totalitate aspectul per total al salii pentru evenimente, iar atmosfera va fi una destul de placuta.

Invitatii

Cele mai citite articole

In cadrul unor astfel de evenimente invitatii trebuie sa fie cei care se simt cel mai bine, fapt pentru care este indicat ca piesele de mobilier sa fie cat mai confortabile. In cazul anumitor mese restaurant, acestea trebuie sa aiba dimensiuni corespunzatoare si inaltimi medii, pentru a putea fi accesate de toti invitatii si sa nu creeze disconfort in momentul este servita mancarea. 

Lungimea meselor depinde doar de spatiul unde se desfasoara evenimentul. In cazul salilor foarte spatioase, sunt recomandate mesele lungi si dreptunghiulare, in timp ce mesele mici si rotunde sunt mult mai potrivite pentru spatiile mici.

Decoratiuni

In ciuda faptului ca s-au ales piese de mobilier extrem de potrivite pentru un astfel de eveniment, de cele mai multe ori intregul ansamblu poate fi distrus foarte rapid alegand decoratiuni care nu se potrivesc cu tema sau pur si simplu sunt confectionate din materiale ieftine si de slaba calitate. Pentru a putea evita cu succes o astfel de problema, organizatorii trebuie sa investeasca in decoratiuni care au un aspect inedit si sofisticat, pentru a atrage atentia tuturor invitatilor. De cele mai multe ori, acestea pot fi colorate in nuante asemanatoare celor care se regasesc in decor sau pur si simplu pot avea culori complementare, pentru a iesi si mai mult in evidenta.

Este recomandat ca in cazul evenimentelor selecte sa fie plasate pe mese diferite aranjamente florale realizate din accesorii naturale sau artificiale. Totodata, pot fi plasate si suporturi pentru lumanari, dar si figurine de mici dimensiuni. In cazul meselor de dimensiuni mari, pot fi plasate mai multe tipuri de decoratiuni, iar cele mai mici pot avea obiecte decorative mai simple. Totusi, este recomandat ca scaunele sa nu fie decorate, din cauza ca pot avea un aspect inestetic.

Cele mai citite articole