Cum alegi spaţiul de depozitare din capitala pentru compania ta?

Hala industrială face parte din categoria spaţii depozitare Bucureşti care este ridicată pe un singur nivel, este delimitată de un acoperiş şi de pereţi laterali, delimitează spaţii închise şi este compartimentată în aşa fel încât să asigure un maxim de confort şi gestionarea coreta a activităţii întreprinse. 

Astfel, antreprenorii interesaţi de găsirea unor spaţii industriale de închiriat Bucureşti sunt invitaţi să consulte oferta companiilor specializate în acest sens, alegând varianta unei companii cu o activitate îndelungată la nivelul ţării şi cu sediul central în capitală.

Ce aspecte trebuiesc luate în calcul pentru a închiria o hală industrială?

Pentru a închiria o hală industrială în mod eficient, oamenii de afaceri vor trebui să aibă în vedere locaţia în care se desfăşoară procesul de producţia, însă acesta nu este singurul aspect demn de luat în calcul. Interiorul halei industrale este fie lăsat liber, fie împărţit pe mai multe zone ce vor fi delimitate de stâlpi. Aceste construcţii sunt folosite de antreprenorii ce au în administraţia lor afaceri al căror domeniu principal de activitate este realizarea produselor finite.

Sunt şi situaţii în care halele industriale pot fi folosite pe post de garaj sau de hangar, de magazie sau de depozit, ceea ce înseamnă că aceste spaţii pot avea mai multe întrebuinţări. În oferta companiilor de specialitate în acest domeniu se număra hale de închiriat atât în zona capitalei, cât şi în alte zone ale  ţării.

Hale sau spaţii de depozitare din beton sau din metal?

Cele mai citite articole

Clienţii ce optează pentru halele industriale din beton, de exemplu, sunt avantajaţi din mai multe puncte de vedere. Acestea sunt rezistente în timp, oferă condiţii de lucru foarte bune pentru că vara căldură este suportabilă, iar iarnă, cu o încălzire eficienta, angajaţii nu vor simţi frigul.

Pe de altă parte, halele metalice au în componenţa mai multe părţi, însă fără a oferi acelaşi confort ca şi halele din beton. Acestea se încălzesc excesiv vara şi iarna creează o atmosferă friguroasă, însă sunt mai ieftine decât cele din beton.

Este important ca antreprenorii care doresc să opteze pentru oricare din aceste două opţiuni să se intereseze de data finalizării construcţiei, de suprafaţă, de dotări, clasă în care este încadrată hala industrială şi dacă beneficiază de un sistem de încălzire sau de sprinklere, precum şi de un sistem de iluminare, de ventilatoare, platforma pentru accesul maşinilor mari, de servicii de pază sau de supraveghere video.

Concret, alegerea halei industriale sau a spaţiului de depozitare nu este atât de simplă, dar este o opţiune din ce în ce mai populară, astfel încât oamenii să aibă posibilitatea de a examina şi de a pune în balanţă toate avantajele şi dezavantajele în ceea ce priveşte această opţiune, de la construcţie şi design, până la costuri de întreţinere, posibilitatea prelungirii contractului sau a relocarilor sau pe alte caracteristici foarte importante.

Cele mai citite articole