Cine te poate ajuta cand ai nevoie de o solutie de administrare a afacerii?

Cine te poate ajuta cand ai nevoie de o solutie de administrare a afacerii?

In 2016, Microsoft a introdus o noua solutie pentru o mai buna administrare a afacerii – Dynamics 365. Aceasta solutie a combinat toate cele mai recente versiuni ale celor mai populare aplicatii de afaceri Microsoft: Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV si Microsoft Dynamics GP. Dupa aparitia Dynamics 365, lumea aplicatiilor de afaceri a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare si nu va mai fi niciodata aceeasi. Dynamics 365 este un complex al mai multor aplicatii cloud pe care le poti obtine de Cosmo Consult. Fiecare aplicatie se bazeaza pe solutii Microsoft dezvoltate anterior si inchide sarcini specifice.

Dinamics 365 – Aplicatii

Dynamics 365 pentru managementul vanzarilor. Aceasta aplicatie CRM ofera oportunitati intelectuale pentru a creste volumul, viteza si calitatea vanzarilor.

Dynamics 365 pentru finante si operatiuni. Solutie ERP pentru automatizarea comertului, managementului financiar, productie si alte procese de afaceri.

Dinamica 365 pentru Customer Service. O aplicatie pentru o interactiune mai stransa cu clientii. Include un portal de clienti cu optiuni extinse de personalizare.

Dinamica 365 Catering. Un instrument pentru lucrul cu aplicatiile si automatizarea proceselor de servicii. Iti permite sa distribui mai bine specialistii, sa gestionezi in mod centralizat munca lor si sa furnizezi rapid informatii clientilor.

Cele mai citite articole

Dynamics 365 pentru Project Management. Instrument de management de proiect. Planificarea proiectului, planificarea  resurselor, gestionarea timpului si a costurilor.

De ce ai nevoie de Dynamic 365

Versiuni locale si cloud. Poti utiliza aplicatii Dynamics 365 in cloud – si nu trebuie sa iti mentii infrastructura serverului. In acelasi timp, aplicatiile Dynamics 365 pot fi implementate local daca nu doresti sa profiti de serviciul cloud. Flexibilitatea instrumentului iti permite sa accelerezi punerea in aplicare a acestuia: CRM + ERP sunt implementate in 2 luni.

Caracteristici avansate ale aplicatiilor.Toate aplicatiile incluse in Dynamics 365 sunt testate in timp si au cele mai vaste functii. Dynamics 365 te duce la nivelul urmator. Astfel, in toate aplicatiile au fost adaugate cele mai noi instrumente inteligente Microsoft bazate pe Cortana Business Intelligence, ceea ce le permite celor de la Cosmo Consult sa implementeze noi scenarii de lucru inteligente.

Navigare simpla si holistica. Pentru a te deplasa la diferite aplicatii, nu este necesar sa deschizi zeci de ferestre – toate instrumentele necesare fiind amplasate intr-un singur spatiu de lucru. Interfata aplicatiei este unificata, astfel incat sa fie mai usor sa o accesezi si sa te adaptezi proceselor de afaceri.

Preturi flexibile. Poti  achizitiona  toate aplicatiile fara restrictii sau numai aplicatii specifice sau acces limitat la anumite aplicatii. Poti alege cea mai buna optiune pentru companie cu orice numar de angajati, de la zeci pana la mii de oameni. Programele sunt usor scalabile chiar si pentru departamentele individuale ale companiei, si sunt cu adevarat necesare. Nu vei mai plati pentru functiile pe care nu le vei folosi niciodata. 

Cele mai citite articole