Ce trebuie sa stii despre site-urile de licitatii?

Specialistii de pe site-ul Imopont s-au oferit sa incheie un acord exclusiv cu tine. In acest caz, inseamna ca proprietarul a inteles in detaliu fondul legal al problemei. Daca decizi sa gasesti o definitie a unui acord sau contract de colaborare, atunci nu pierde timpul citind Codul civil al Romaniei sau oricare alt cod de legi. Nu vei gasi o descriere sau o definitie. Dar, asa cum rezulta din acelasi Cod civil, partile au dreptul sa incheie un acord, atat prevazut, cat si neprevazut, de lege sau de o obligatie voluntara. 

Cele mai citite articole

De ce este nevoie de un acord? 

Intelesul acestui acord este acela ca un client care doreste sa vanda sau sa cumpere (sa schimbe) un apartament incredinteaza acest lucru unei singure agentii imobiliare, iar acesta din urma, se angajeaza sa-si indeplineasca obligatiile contractuale pe durata acordului. In aceasta forma de relatie intre client si agentie, exista avantaje si dezavantaje. Desi trebuie spus ca, desigur, exista mai multe plusuri decat minusuri. 

Avantajele incheierii unui acord

Un plus cert este sa iti economisesti timpul. Cu totii suntem oameni ocupati: unii lucreaza, altii merg in calatorii de afaceri si calatorii permanente, iar unii oameni nu vor sa se complice cu astfel de probleme. Dupa ce inchei un contract cu specialistii Imopont, nu mai trebuie sa alergi in cautarea unui cumparator / vanzator, sa colectezi documente, sa stai la coada pe la unele institutii pentru a colecta documentele necesare. Si asta nu este totul. 

 Poti cumpara un apartament, o casa sau un teren agricol, un teren pentru constructii, spatii comerciale sau spatii industriale, daca vei intra pe site-ul Imopont, care dispune de propria sa baza de date imobiliare.

Urmatorul plus, este prezenta in agentii a avocatilor profesionisti care te vor sfatui cu privire la toate problemele de interes, legate de cumpararea / vanzarea de imobiliare si terenuri. De asemenea, este important faptul ca toate documentele vor trece in mod obligatoriu pe la avocatii Imopont, care vor  verifica daca se respecta cerintele legii.


Cele mai citite articole

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.