Ce noutăți oferă sistemul MBUX pe noul Mercedes EQS? 


În ultimii ani, Mercedes a introdus lumea fascinantă a inteligenței artificiale în sistemele proprii de bord, create pentru a controla mai bine navigarea și funcționalitățile modelelor sale EQA, EQB, EQC, EQE si EQV. Tehnologiile moderne și creativitatea inginerilor de la Mercedes au adăugat azi un motiv în plus de alegere a unui vehicul dotat cu sistem multimedia de ultimă generație.

Sistemul MBUX este destinat construirii unei legături strânse între șofer și noul său Mercedes, prin implementarea inteligenței artificiale. Intuitiv și original, Mercedes User Experience transformă total modul de a comunica cu comenzile de la bordul noului Mercedes EQS.

Noile modele EQS sunt azi admirate și achiziționate de tot mai mulți iubitori ai mărcii. În cadrul sediului reprezentanței Mercedes Suceava – Auto Schunn, poți afla tot ce dorești despre dotările multimedia ale acestor vehicule și primești consultanță de specialitate de la cei mai buni profesioniști în domeniu. 

Există cel puțin 3 motive pentru care vei alege cu siguranță sistemul MBUX de la Mercedes. Primul este adaptabilitatea. Dacă ai visat mereu un sistem de infotainment personal, care să ți se potrivească perfect, acum ai ocazia să-l setezi la bordul noului tău EQS. Poți alege din mai multe stiluri de afișare pe cel dorit: decent, clasic, sportiv sau progresiv. Al doilea motiv este intuiția pe care o vei folosi pentru a accesa MBUX. Poți opera cu comenzi verbale, sau tactile, chiar gesturile tale sunt urmate de noul MBUX. Ultimul motiv pentru a alege MBUX este ingeniozitatea cu care inteligența artificială se adaptează rutinei tale. Poți alege posturile favorite de radio și știri, traseele zilnice și alte setări de sistem. 

MBUX este o lume fascinantă a infotainmentului. Acum poți controla cu ajutorul vocii și a gesturilor un întreg sistem, fiind perfect adaptabil propriului tău stil de conducere la bordul unui vehicul Mercedes EQS. Zonele tematice individuale alcătuiesc un univers controlabil. Cu o simplă comandă, decorurile interioare se schimbă, luminozitatea și bordul sunt imediat adaptate dorințelor tale.

Cele mai citite articole

Și mai mult de atât, noul EQS este gata să îți învețe preferințele, să rețină fiecare detaliu, cu fiecare drum devenind tot mai apropiat de personalitatea ta. Postul de radio preferat, muzica îndrăgită, traseul până la job și înapoi acasă – toate sunt acum accesibile direct datorită sistemului inteligent MBUX. Și designul cockpit-ului poate fi personalizat, pentru un stil care te reprezintă și care poate fi adaptat stării tale de spirit și preferințelor tale. 

Sistemul de comandă vocală Linguatronic este conceput pentru a da glas cerințelor tale. Comenzile tale vocale sunt înțelese, ascultate, memorate și devin rutină la bordul noului EQS. În câteva clipe, sistemul recunoaște semnalul Hey Mercedes și îți pune la dispoziție serviciile dorite. 

Asistența de interior este menită să răspundă gesturilor tale. Confortul operării fără atingere este realizat prin activarea prin mișcări ale brațelor, oferind acces la diferite opțiuni de la bord. Sistemul MBUX este conceput pentru a oferi deplină libertate șoferului, pentru a spori gradul de confort de la bord și pentru a ajuta la operarea cât mai facilă a comenzilor de bord. Consola centrală este prevăzută cu un touchpad sensibil la atingeri iar butoanele de pe volan fac și mai ușoară controlarea vehiculului.

Un stil sportiv de condus este încurajat de head-up display care oferă un cockpit digital menit să transforme șofatul într-o experiență de neuitat. Sistemul entertainment este menit să te ajute la configurarea călătoriilor, cu acces la navigație, la funcțiile multimedia sau internet ori telefonie. Realitatea augmentată conectează conducătorul auto cu lumea virtuală a sistemelor de navigație ultramoderne, iar imaginile grafice trasează traiectoriile în mod rapid, sigur și inovativ.

Conectivitatea este prezentă pretutindeni grație sistemului MBUX. Acest model de infotainment este disponibil pentru numeroase vehicule semnate Mercedes, de la modelele de clasa A până la cele mai noi GLS SUV.

Cele mai citite articole