Ce cuprind serviciile funerare din Bucuresti?

Ce cuprind serviciile funerare din Bucuresti?

Viata este conceputa din sute si mii de momente de fericire, zambete, dar si din clipe triste, dezamagire, imbinate cu furie si neputinta, mai ales cand pierdem pe cineva drag sufletului. Sunt momente in care apar sentimentele de refuz, regret si mai ales durerea care lasa urme adanci. Rainbow Funerare este alaturi de familiile indurerate, oferind suport moral, emotional si material. Actiunile agentiei noastre sunt bazate pe principii etice, obiective inalte si valori demne.

Companiile de servicii funerare in Bucuresti dispun de o gama variata de servicii funerare, incepand de la pachete funerare diverse si pana la sicrie, coroane si jerbe, transport, dar si alte accesorii necesare. Ne-am asigurat ca dispunem de solutii pentru fiecare buget, in acest sens existand pachete la costuri diverse in portofoliul nostru, dar care acopera de fiecare data nevoile de baza in cazul unui astfel de eveniment nefericit. Pentru ca evenimentele de acest tip, evenimente neplacute pentru orice persoana ne iau mereu prin surprindere si rareori pot fi anticipate, va punem la dispozitie servicii funerare non stop, astfel incat ne puteti contacta la orice ora.

Avantajele serviciilor

1. Procurarea rapida a ajutorului de deces, pe baza talonului de pensie

De multe ori, birocratia incalcita si legile care se schimba de la un an la altul impiedica sa organizati voi insiva inmormantarea, fapt pentru care, in acest caz, este indicat sa faceti apel la o firma de servicii funerare cu experienta dovedita, care poate rezolva orice problema de ordin legislative. Tot ceea ce trebuie pentru demararea procesului in sine si pentru aceasta suma considerabila, care a fost majorata acest an, sunt urmatoarele documente:

  • Talonul de pensie;
  • Cartea de identitate;
  • Certificatul de deces;
  • Alaturi de o dovada a relatiei dumneavoastra cu persoana decedata.

Cele mai citite articole

2. Rezolvarea rapida a formalitatilor

De asemenea, alaturi de acest serviciu, casa de pompe funebre va facilita si:

  • Intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;
  • Concesionarea unui loc de veci si reconditionarea acestuia;

De asemenea, veti beneficia de consultatie post mortem, care va fi gratuita, iar atunci vom stabiliti toate conditiile si serviciile pentru care veti opta si restul aspectelor care vor trebui acoperite in cazul unui astfel de moment trist si neasteptati i din viata dumneavoastra.

Firma de servicii funerare va organiza in amanunt inmormantarea

Multe firme de servicii funerare din prezent ofera atat servicii de inhumare, cat si de incinerare. Alaturi de acestea, este indicat sa va orientati catre o casa de pompe funebre, precum Rainbow Funerare care ofera servicii funerare nonstop, si care va asigura toate serviciile conexe, precum spalarea, toaletarea, imbalsamarea si transportul decedatului la capela si apoi la locul de veci. Va ofera pachete complete pentru inmormantare, pentru orice sector din Bucuresti.

Cele mai citite articole