Ce au de oferit spatiile de birouri din zona Floreasca?

Ce au de oferit spatiile de birouri din zona Floreasca?

Pentru cineva care traieste in capitala, zona Floreasca, situata in sectorul I, duce cu gandul la numarul mare de cladiri moderne pentru birouri, care atrag cu usurinta atentia.

Zona beneficiaza de acces facil la statiile magistralei M2, care face legatura cu sudul capitalei, la statii pentru celelalte mijloace de transport in comun, la principalul aeroport al capitalei si la cateva artere principale precum Calea Dorobantilor sau Bulevardul Barbu Vacarescu.

Desi oferta pentru aceasta zona este considerabila, cererea este de asemenea crescuta. De aceea, poate fi un proces destul de indelungat sa gasesti spatiul ideal. Cu noi totul este mult mai simplu. Avem multe oferte disponibile imediat, care asteapta sa fie ocupate, asa cum sunt inchiriere spatii de birouri. Cateva dintre facilitatile pe care le ofera sunt:

 • Lift,
 • Aer conditionat,
 • BREEAM,
 • Building Management System,
 • HVAC,
 • Podea inalta,
 • Detectoare de fum si foc,
 • Paza 24/7,
 • Servicii de receptie,
 • Parcare proprie,
 • Apropierea fata de cafenele, restaurante, farmacii si alte puncte de interes.

Iata cateva dintre spatiile care mai sunt disponibile:

Strauss 2A va fi perfect pentru tine daca ai nevoie de un spatiu mai restrans. Aceasta este situata intre Strada Johann Strauss si Strada Ghita Padureanu, care se afla in imediata propiere fata de Calea Floreasca. Din punctul de vedere al transportului public aveti la dispozitie traseele 135, 182 sau 282 sau statiile de metrou Aurel Vlaicu si Stefan cel Mare. Un alt avantaj este privelistea superba care va va permite admirarea Lacului Floreasca.

Cele mai citite articole

Banu Antonache 40-44 este un alt spatiu cu birouri de dimensiuni mica si medie, care va fi disponibil in curand, incepand cu finalul acestui an. Cladirea este amplasata la intretaierea strazilor Banu Antonache si Putul lui Zamfir si are facilitati similare in ceea ce priveste transportul.

In apropiere, situata chiar pe Calea Floreasca, se afla si Floreasca 60, o locatie care a inflorit fantastic in ultimul deceniu. Calitatea serviciilor oferite este confirmata de nenumaratele firme care au sau au avut sediul aici la un moment dat.

O alta cladire cu spatii libere in prezent este Eliade Tower, situat pe bulevardul cu acelasi nume. Desi cladirea este finalizata din anul 2006, aceasta a fost modernizata si este capabila sa tine pasul cu toate nevoile tale.

De asemenea, poti arunca o privire si asupra spatului pentru birouri Lacul Tei Offices, situat la confluenta bulevardelor Barbu Vacarescu si Lacul Tei, care are disponibilitati la etajele 6 si 8 din 12. Aceasta a fost renovata de curand, intre 2019-2020 si s-a adaptat cu succes nevoilor secolului al XXI-lea.

Lista de oferte de spatii de birouri de inchiriat Dorobanti -Floreasca poate continua. Tine doar de tine sa le descoperi! Tocmai pentru a-ti usura procesul de cautare, ofertele noastre sunt actualizate permanent, echipa noastra iti sta la dispozitie permanent si vei gasi pe site informatii complete, fotografii reale ale interiorului si exteriorului si planurile pentru fiecare etaj.

Cele mai citite articole