Case de vis la Iasi!

Apartamentele de la Iasi sunt o achizitie foarte buna pentru orice antreprenor care doreste sa isi mareasca portofoliul de  afaceri. Daca pandemia a afectat in mod evident domeniul horeca, cei de pe piata imobiliara se bucura de un succes enorm. Oamenii sunt in cautare de locuinte in Iasi, deoarece orasul este un centrul cultural, infloritor din punct de vedere economic si linisit. Folosind platforma fideliacasa.ro, cei interesati pot gasi anunturi cu apartamente Iasi, la preturi care se incadreaza pe orice tip de buget.

Apartamentele sunt probabil cea mai buna inventie din punct de vedere economic si social, deoarece garanteaza locuinte comode, sigure si pe care si le pot permite toti locuitorii acestei tari. Cand vine vorba despre optiuni, cumparatorii au la dispozitie anunturi cu apartamente 4 camere Iasi sau apartamente cu 2 camere Iasi, insa totul depinde de ceea ce isi doresc cu adevarat. Aceste apartamente pot fi decomandate, semidecomandate sau apartamente de tip salon.

Pe piata imobiliara sunt o multime de notiuni tehnice referitoare la o locuinta si un apartament poate fi clasificat dupa anumite criterii. Dupa tipul de compartimentare el se imparte in: decomandat, semidecomandat, circular si nedecomandat. Majoritatea oamenilor nu pot sa le deosebeasca deoarece au multe in comun. Mai jos vom examina mai detalit care sunt distinctiile.

Apartament decomandat – un singur hol din care avem acces catre toate camerele fara a fi nevoie sa trecem din una in alta, adica toate camerele sunt separate.

Apartament semidecomandat – un hol la intrare, din care avem acces catre bucatarie si living, adica trecerea din living catre dormitor si baie se face printr-un al doilea hol.

Apartament circular – o combinatie intre decomandat si semidecomandat, adica are 2 holuri ca apartamentul semidecomandat, dar accesul din primul hol catre al doilea se poate face atat prin bucatarie, cat si prin living. Ne putem invarti practic in cerc, de aici si denumirea de „circular”.

Apartament nedecomandat – dispune doar de un hol, de regula la intrare, toate celelalte camere fiind inlantuite (se mai numeste apartament de tip vagon). Trecerea in celalte camere si baie se face prin camera de zi.

Cele mai citite articole

Aceste clasificari pot face o diferenta atunci cand clientul face alegerea finala.

Unul dintre principalele motive pentru mutarea intr-un apartament este usurinta intretinerii. Cand nu trebuie sa va faceti griji cu privire la mentinerea proprietatii, lista de sarcini este inexistenta. Proprietatea aduce cu sine responsabilitatea pentru toate reparatiile, lucrarile de curte, intretinerea preventiva si costurile asociate acesteia.

Cand locuiti intr-un apartament, nu trebuie sa va faceti griji. Idepartarea zapezii, inlocuirea unui geam de la bloc sau repararea unui acoperis cu scurgeri este responsabilitatea administratiei. Tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati telefonul si sa apelati intretinerea proprietatii daca exista o problema.

Atunci cand se iau in considerare avantajele si dezavantajele unui apartament fata de o casa, siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate absoluta. A locui intr-un complex cu mai multe unitati ofera o securitate suplimentara, pe care nu o puteti gasi intr-o casa.

Multe complexe de apartamente au comunitati inchise, acces controlat, camere de securitate si protectie suplimentara impotriva incendiilor.

Apropierea vecinilor este, de asemenea, un beneficiu imens pentru siguranta. Sunt mai capabili sa auda daca se intampla ceva, sa observe daca apare ceva iesit din comun si pot avea timp suplimentar pentru a contacta autoritatile.

Caracteristicile sporite de siguranta fac ca locuinta in apartament sa fie perfecta pentru cei care locuiesc singuri, familiile cu copii, persoanele in varsta sau cei care doresc doar liniste sufleteasca.

Exista numeroase motive pentru ca familiile sa aleaga sa se mute intr-una din numeroasele ansambluri Iasi, siguranta si pretul avantajos fiind printre caracterisiticile principale care atrag clientii.

Cele mai citite articole