Care sunt cele mai populare zone de business din Capitala?

Care sunt cele mai populare zone de business din Capitala?

Cu toate ca numarul antreprenorilor din Romania este mai mic decat in tarile dezvoltate, tot mai multi romani isi doresc sa isi dezvolte o afacere proprie. Un aspect foarte important, dupa alegerea domeniului de activitate, este alegerea zonei in care sa se desfasoare activitatea respectiva. 

De preferat este sa se aleaga un spatiu de birouri care sa se afle intr-o zona care sa permita accesul rapid atat la statiile de transport in comun, cat si la furnizorii sau partenerii de afaceri. 

De ce aleg antreprenorii Capitala? 

Orasul Bucuresti este unul dintre nodurile rutiere principale, deoarece permite accesul pe aproape orice tip de ruta, terestru sau aerian. In plus, este capitala tarii, in care foarte multi afaceristi isi desfasoara activitate, chiar si firme internationale. 

Cele mai citite articole

Prin urmare, antreprenorii care isi doresc o afacere de succes aleg o zona care sa le permita contactul direct si simplu cu posibili parteneri de afaceri. Daca zona din apropierea Capitalei este una preponderent industriala, zona din centru Bucurestiului si unele cartiere sunt preferate de sectorul de business, IT si alte domenii de activitate care presupun activitatea de birou. 

Din acest motiv, gasirea unui spatiu de birouri de inchiriat Victoriei poate fi dificila, in ciuda numarului mare de cladiri care au aceasta destinatie. De asemenea, un alt criteriu care poate ingreuna procesul de cautare a unui birou de inchiriat poate fi si dorinta de a gasi un birou personalizabil sau flexibil, ori un contract care sa indeplineasca aceste criterii. 

Ce zone sunt preferate de investitori? 

Un alt centru de afaceri de la nivelul Capitalei, care este preferat si foarte cautat de afaceristi este si zona de birouri de inchiriat Dorobanti. In aceasta zona se gasesc numeroase cladiri de birouri pentru inchiriat, atat noi, cat si vile istorice modernizate, care pot oferi confortul si dotarile necesare desfasurarii unei activitati profesionale. 

In concluzie, alegerea zonei in care sa isi amplaseze birourilor este aleasa de catre antreprenori in functie de tipul de activitate desfasurat si de accesul pe care il au la resursele si tipurile de transport necesare, ori la clienti sau partenerii de afaceri. 

Cele mai citite articole