Care sunt cele mai interesante opțiuni oferite de platforma de pariuri online Betfair?

Fiecare parior, în funcție de experiență și de preferințele de joc, alege anumite platforme. În cazul în care vrei să joci pe un site cu opțiuni speciale și chiar unice, una dintre cele mai interesante variante este oferită de Betfair pariuri sportive. Fiind vorba despre o licență românească oferită unui mare brand, cu tradiție internațională, cei care aleg această  platformă au multe de aflat și de câștigat.

Care sunt opțiunile speciale oferite de Betfair?

Pe lângă bonusuri, premii de joc, sugestii și analize de pariuri de la pariori profesioniști, pe acest site beneficiezi de tot ce ai nevoie pentru un joc de calitate, cu opțiuni adaptate pe diferite niveluri de experiență și interese.  Platforma se remarcă prin opțiuni unice, pe care profesioniștii le apreciază în mod special și de care ar trebui să se bucure cât mai mulți pariori.

Iată care sunt aceste opțiuni:

1. Opțiunea Cash Out

Disponibilă  doar pentru anumite sporturi și partide, ea oferă pariorilor șansa de a închide un pariu atunci când își doresc. Ea permite, în funcție de așteptări și de miză, atât securizarea câștigurilor, cât și limitarea pierderilor, în orice moment al meciului, imediat după începutul meciului, la pauză,  aproape de final etc.

Cele mai citite articole

Varianta de joc este disponibilă atât pentru pariuri single, cât și pentru pariuri combinate. Este perfectă pentru cei care obișnuiesc să urmărească live meciurile pentru care pariază. Dar și celor care vor să aibă posibilitatea să aleagă momentul oportun pentru a obține cel mai bun câștig dintr-un pariu.

2. Opțiunea Betting Exchange

Un serviciu unic pe piața din România este acela de Betting Exchange pe Betfair. El permite pariorilor mai experimentați să participe la un fel de piață liberă a pariurilor, în care cotele nu mai sunt stabilite de agenție, ci de cererea și oferta de cote a jucătorilor. Printr-o astfel de opțiune se pot oferi orice fel de cote și se poate paria pe orice, nu doar pe jocuri sportive.

Funcția este interesantă pentru cei care vor diversitate sau nu sunt mulțumiți de cotele pe care le oferă agenția sau alte agenții pentru anumite meciuri sau sporturi.

Ambele opțiuni de joc asigură avantaje celor care își doresc un altfel de joc, la un nivel de calitate  mai înalt și servicii dedicate clienților cei mai special și pretențioși. Variantele de joc pot fi utile atât celor care sunt pariori de mai mult timp, cât și celor dornici să încerce cele mai avansate și interesante opțiuni de joc.

Având în vedere numărul mare de platforme de pariuri online și competitivitatea, ofertele cu care  un site de pariuri online încearcă să atragă atenția utilizatorilor trebuie să fie cât mai interesante și cât mai versatile. Cele două opțiuni sunt în măsură să ofere diversitate și un plus important în raport cu ceilalți competitori de pe piață.

Pentru a vedea exact în ce constă fiecare serviciu, trebuie să deschizi un cont și să citești cu atenție, în fiecare caz în parte, care sunt termenii și condițiile de utilizare opțiuni în joc. Astfel de jocuri se adresează exclusiv celor care au peste 18 ani! Se recomandă jocul responsabil, cu sume de bani prestabilite.

Cele mai citite articole