Care sunt beneficiile inchirierii unui spatiu de birou in Bucuresti?

Care sunt beneficiile inchirierii unui spatiu de birou in Bucuresti?

Odata cu dezvoltarea spatiilor de lucru si a centrelor de afaceri exista acum mai multe tipuri de inchiriere spatiu birou Bucuresti. Intr-adevar, este posibil sa inchiriezi birouri in mod flexibil sau lunar. Vom vedea care sunt avantajele inchirierii lunare de birouri.

Ce este inchirierea lunara de birou? Este un contract de inchiriere a unui birou intr-o structura precum spatii de coworking sau incubatoare de start-up. Aceste contracte de inchiriere pot fi mai mult sau mai putin lungi si mai mult sau mai putin flexibile.

Dincolo de caracterul practic pe care acest lucru il reprezinta pentru viata ta de zi cu zi, inchirierea unui birou ofera o imagine profesionala fata de clientii tai si partenerii tai. 

Birourile sunt complet utilate

Intr-un birou inchiriat astfel vei gasi toate echipamentele necesare bunei functionari a activitatii tale: acces internet de mare viteza, imprimanta profesionala, sala de asteptare, bucatarie, incalzire, aer conditionat  etc.

In unele spatii, biroul este deja dotat cu mobilier: birou, scaune, fotolii etc.

Toate aceste echipamente evita plata unor costuri suplimentare, mai ales la lansarea unei activitati. Si in majoritatea chiriilor, nu platesti pentru apa, electricitate sau acces la internet.

Cele mai citite articole

Inchirierea de birouri in centre de afaceri sau organizatii similare precum incubatoarele de afaceri poate veni cu servicii practice sau echipamente pentru afacerea ta, incepand cu receptia. In functie de serviciile oferite de administratorul proprietatii – si contra cost – poti, de asemenea, beneficia de servicii de livrare, aparate de cafea sau chiar imprimante. 

Daca, totusi, inchirierea ramane o optiune inca prea scumpa sau prea greoaie pentru compania ta, spatiile de co-working pot fi foarte avantajoase pentru structura ta si potrivite in special pentru forta de munca mica. 

Este intr-adevar posibil sa inchiriezi unul sau mai multe birouri inchise sau sa inchiriezi un loc in spatiu deschis. Toate acestea beneficiind in acelasi timp de serviciile puse la dispozitie in coworking si lucrand intr-un mediu dinamic alaturi de multi alti antreprenori.

Biroul este vitrina afacerii tale

Cand inchiriezi lunar un birou in Bucuresti, il poti amenaja dupa cum crezi de cuviinta si il poti decora dupa imaginea ta si a companiei tale. In unele cazuri, iti poti evidentia si compania, de exemplu cu reclame in ferestre sau placi de la intrarea in cladire.

In plus, chiar daca biroul este intr-un centru de afaceri (coworking/incubator) ai acces la el chiar si atunci cand structura este inchisa, noaptea sau in weekend, de exemplu, ceea ce inseamna un mare avantaj.

Cel mai bun mod de a-ti demara afacerea

Inchiriind viitorul tau birou de inchiriat Cluj intr-un centru de afaceri, compania ta va fi impulsionata de impartasirea cunostintelor pe care ti le pot aduce alti profesionisti. Este o modalitate buna de a incepe o activitate fara a te angaja prea mult. Inchirierea unui birou pe 6 luni intr-un anumit sector iti permite sa verifici sustenabilitatea proiectului tau si sa poti, daca functioneaza, sa te stabilesti definitiv.

In plus, iti extinzi reteaua, aceste tipuri de birouri din Bucuresti sunt adesea situate in spatii de coworking unde exista si alte afaceri care pot deveni viitori parteneri sau clienti.

Cele mai citite articole