Care este averea lui Selly (Andrei Selaru)?

Care este averea lui Selly (Andrei Selaru)?

Selly este unul dintre membrii fondatori ai canalului de YouTube Five Gang, un grup de creatori de conținut din România. 

Five Gang a fost lansat în 2017 și, împreună cu ceilalți membri, a început să creeze conținut viral pe YouTube.

Averea lui Selly

Deși nu este clar cât de exactă este informația, se estimează că Selly ar avea o avere netă de aproximativ 1,5 – 2 milioane de dolari, obținută din cariera sa de YouTuber și din alte activități de afaceri. Este important să menționăm că aceasta este o estimare și că suma exactă a averii sale nu este cunoscută public.

Selly pe youtube.ro

Selly este un tânăr și talentat creator de conținut din România, cunoscut în special pentru activitatea sa pe platforma YouTube, dar și pentru alte activități artistice. Numele său real este Selim Ahmed, însă este mai cunoscut sub numele de Selly.

Deși Selly a devenit cunoscut publicului mai larg prin intermediul platformei YouTube, el a început să se implice în activități artistice de mic copil. 

Înainte de a deveni un influencer digital, el a făcut teatru la școală și a participat la diverse concursuri de talent.

Selly a devenit cunoscut în special prin intermediul canalului de YouTube Five Gang, pe care l-a lansat împreună cu prietenii săi, TheKingOfElo, DorianPopa, Vlad Munteanu și Tequila. 

Cele mai citite articole

Five Gang a devenit rapid unul dintre cele mai populare canale de YouTube din România, cu peste 2 milioane de abonați și milioane de vizualizări pentru fiecare clip postat.

În afară de activitatea sa pe YouTube, Selly a început să se implice și în alte proiecte artistice.

El a lansat recent un album, intitulat „Lumini”, care a fost primit foarte bine de fanii săi și care a fost apreciat de criticii de muzică. Albumul conține 12 piese, printre care se numără colaborări cu artiști precum DorianPopa și JO.

Selly a arătat că este un artist versatil, care poate aborda diferite stiluri muzicale. De exemplu, piesa sa „Pe Măsură” are un sound mai pop, în timp ce „Iubire” are o notă de R&B.

Albumul său explorează o gamă largă de teme, de la iubire și relații până la problemele cu care se confruntă tinerii în ziua de astăzi.

Pe lângă activitatea sa muzicală, Selly a mai colaborat și cu branduri de renume, cum ar fi Nike, McDonald’s sau Pepsi. El a fost de asemenea implicat în diverse proiecte umanitare și a organizat concerte caritabile pentru a strânge fonduri pentru cauze nobile.

Este important să menționăm că Selly a fost și criticat pentru anumite decizii pe care le-a luat în trecut, dar a reușit să-și recapete popularitatea prin intermediul conținutului de calitate pe care l-a creat și prin eforturile sale de a îmbunătăți imaginea sa publică.

În concluzie, Selly este un artist talentat, care a reușit să câștige admirația publicului prin intermediul activității sale de pe YouTube și prin proiectele artistice în care s-a implicat. El a arătat că este un creator versatil, care poate aborda diferite domenii artistice și care își dorește să crească și să se dezvolte ca artist în viitor.

Cele mai citite articole