Bucură-te de un somn ca în povești

Un lucru mai puțin cunoscut din viața de zi cu este faptul că temperatura corpului nostru se schimbă în timpul somnului și cu toții am trecut prin nopțile lungi și obositoare, provocate de lenjeriile de pat din materiale sintetice care ne dădeau senzația de supraîncălzire. Pentru a ne bucura de puținele noastre momente prețioase de liniște și odihnă, Talis ne propune unul dintre cele mai îndrăgite materiale pentru toate articolele care intră în contact direct cu pielea nostră, și anume, bumbacul.

Sutele de modele de lenjerii de pat din bumbac oferite de către aceștia reprezintă secretul unui somn exact așa cum ar trebui el să fie, lipsit de schimbări de temperatură, de forfotă, de senzația de iritație… mai pe scurt, un somn ca în povești.

Moment de prospețime și revigorare

Bumbacul este cunoscut ca fiind cel mai potrivit material pentru lenjeriile de pat indiferent de anotimp, deoarece acesta lasă pielea să respire, și cel mai important, reține căldura corporală: astfel, în perioada călduroasă, ajută corpul să își regleze temperatura și dă senzația de răcorire și totodată se păstrează uscat și confortabil, iar în timpul rece, acesta păstrează căldura între straturile sale și conferă o izolare perfectă.

Cele mai citite articole

Lenjeriile de pat din bumbac sunt cele mai blânde cu pielea, deoarece acest material este prin natura sa, hipoalergenic. Acesta prezintă cele mai puține șanse ca persoanele cu pielea mai sensibilă să dezvolte alergii sau iritații. De asemenea, știm cu toții sentimentul unic oferit de o lenjerie din bumbac recent schimbată, de prospețimea și revigorarea momentului în care te bagi în pat, când știi încă de la primele secunde cât de bine urmează să dormi, urmând ca a doua zi să te trezești complet odihnit și pregătit de o nouă zi.

Un beneficiu pentru somn, economii și natură

Lenjeriile de pat din bumbac de la Talis nu vor reprezenta niciodată o bătaie de cap când vine vorba de spălare și întreținere, deoarece acestea își vor păstra calitățile intacte timp îndelungat și de asemenea, pot fi băgate la mașina de spălat fără griji, nu se vor deteriora sau decolora nici măcar la programele cu 60֯ C. Astfel, lenjeriile din bumbac 100% nu doar că te vor salva de la nopțile de forfotă, dar te vor ajuta să salvezi și bani de-a lungul timpului, nemaifiind nevoie să achiziționezi lenjerii de pat o dată la câteva luni.

Magazinul online Talis.ro propune sute de modele, de dimensiuni și nuanțe felurite, de lenjerii de pat din bumbac, menite să îți ofere un somn de calitate, la un preț accesibil. Astfel, vă protejați atât portofelele cât și natura. Promovăm împreună un consum sustenabil al bumbacului care să fie prietenos atât cu pielea și economiile noastre, cât și cu mediul înconjurător.

Cele mai citite articole