Birou de proiectare – lucrari de inalta performanta

Personalul biroului de proiectare este format din specialiști cu înaltă calificare, profesioniști în domeniul lor. Echipamentele tehnice le permit să realizeze un ciclu complet de lucrări de proiectare și sondaj fără implicarea subcontractanților. 

Complexul de lucrări privind obținerea datelor inițiale include ceea ce alte firme de proiectare nu fac de obicei. În special, la un birou de proiectare se obține unui plan de urbanism pentru un teren, obținerea condițiilor tehnice pentru conectarea rețelelor inginerești, obținerea de certificate și autorizații de la instituţii, expertiza pentru construcţii de birouri, spaţii industriale, spaţii publice, restaurare şi spaţii industriale. 

În calitate de birou de proiectare, Cross Design îţi economiseşte banii prin optimizarea unui proiect de construcție de orice complexitate și scop. Se lucrează în baza unui contract, care îţi oferă garanții pentru sarcini de înaltă calitate și oferă mult mai multe oportunități de a obține performanțe optime din proiect.

Proiectarea blocurilor de locuinţe

Cum se realizează proiectarea blocurilor de locuințe la Cross Design? Prima etapă este un pre-proiect. Specialiştii biroului de proiectări studiază restricţiile dictate de planul de urbanism al terenului, documentele de urbanism şi planurile de dezvoltare a teritoriului. 

De ele depinde alegerea șantierului, uneori – înălțimea acestuia, caracteristicile tehnice etc. La fața locului se desfășoară anchete de inginerie cuprinzătoare. Experții măsoară șantierul, studiază caracteristicile solului, caracteristicile de mediu ale șantierului. 

În paralel cu lucrările practice, specialiștii biroului de proiectare Cross Design solicită furnizorilor de utilități cerințe tehnice pentru racordarea la comunicații: rețeaua de gaz, alimentare cu apă, canalizare, rețele electrice și internet.

Cele mai citite articole

Partea finală a lucrării de pre-proiectare este analiza accesibilității la transport a instalației. Aici se stabilește posibilitatea de livrare a materialelor de construcție, amplasarea constructorilor și a echipamentelor speciale. 

După aceea, organizația de proiectare poate trece la etapa principală de lucru. Pregătirea și justificarea soluțiilor de arhitectură, planificarea, volumetricele și alte soluții selectate sunt în curs de desfășurare. Fiecare soluție are o secțiune separată a documentației proiectului, care explică în detaliu parametrii selectați.

După ce s-a convenit asupra acestor soluții, biroul de proiectare trece la proiectarea sistemelor de inginerie ale viitoarei clădiri. Aceasta include alimentarea cu apă și canalizare, alimentarea cu gaz, alimentarea cu energie, sistemul de ventilație și multe altele. 

Este important să se gândească cu competență la toate comunicările importante ale clădirii pentru a oferi locuitorilor clădirii de apartamente confort, precum și pentru a evita cheltuirea inutilă a banilor dezvoltatorului pentru aranjarea comunicațiilor. 

Specialiștii de la Cross Design – birou de proiectare și-au dovedit în mod repetat profesionalismul, reducând semnificativ costurile clientului, dar în același timp nescăzând calitatea comunicațiilor. 

Oferă clienților acces exclusiv la baza de furnizori de produse din cablu și sârmă, țevi, amestecuri de construcție și alte materiale necesare construcțiilor. Acest lucru permite clienților să construiască locuințe confortabile cu mai multe unități la un preț competitiv.

Cele mai citite articole