Averea lui Dorian Popa

Dacă în urmă cu 20 de ani ți-ar fi spus cineva că poți câștiga o avere fără să ai o slujbă obișnuită, doar folosindu-te de Internet, probabil că ai fi crezut că glumește. 

 • Și totuși, astăzi, vlogging-ul a devenit cu adevărat o meserie, iar câțiva vloggeri din România au ajuns să aibă încasări uriașe. Printre ei se numără și Dorian Popa.

La nivel internațional, vloggingul este o industrie uriaşă. Persoane care se filmează în timp ce gătesc sau construiesc ceva, ori pur și simplu pentru a împărtăși cu restul lumii locurile în care își petrec vacanțele au devenit formatori de opinie și milioane de adolescenți din întreaga lume le urmăresc postările. Într-un cuvânt vloggerii sunt noile vedete din spațiul online care vorbesc deschis despre ceea ce cred și simt.

Și dacă crezi că activitatea vloggerilor rămâne o simplă joacă, află că potrivit Forbes, în 2018, cei mai bine plătiți 10 vloggeri din lume au generat, în total, peste 180 de milioane de dolari. Cu peste 18 milioane de followeri, Logan Paul, vloggerul aflat pe primul loc în 2018 în topul realizat de Forbes a realizat un profit uriaș: 14.5 milioane de dolari.

 • Acum că v-am captat atenția, haideți să vedem ce avere are Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiți vloggeri din România!

50.000 de euro pe lună doar din online

La 34 de ani, Dorian Popa se poate mândri printre altele cu o carieră de actor, de cântăreț și cu peste 2 milioane de abonați pe canalul său de Youtube, plus 2 milioane de fani pe Instagram și 1 milion pe Facebook.

Activitatea sa din mediul online îi aduce artistului aproape 50.000 de euro pe lună după cum a mărturisit chiar el, dar spune că se poate ajunge și la 100.000 euro pe lună, dar încă nu a reușit să atingă acest prag.

 • „Din vizualizări Youtube vin între 7.000 și 15.000 de euro pe lună și dacă mai faci și publicitate poți să te duci între 20.000 și 40.000 de euro pe lună. Plus vizualizările, te duci undeva între 30.000 – 50.000 de euro. Dacă mai ai și contracte semnate pe un an, așa cum am eu, poți sări de 100.000 de euro pe lună”, a spus Dorian Popa citat de money.ro

În plus, vlogger-ul are mai multe colaborări și proiecte în televiziune, care de asemenea îi măresc considerabil veniturile.

 • De exemplu, potrivit radioimpulse.ro, un giveaway realizat de Dorian pe Instagram poate ajunge să coste şi 10.000 de euro, o postare feed (doar poză) este 2.500 de euro, iar un instastory de 15 secunde este ceva mai ieftin: 1.500 de euro.

Când a strâns primul milion de euro

Chiar dacă acum poartă doar haine de firmă, conduce un bolid la care mulți doar visează, și-a construit o vilă de lux și pregătește ridicarea unui cartier rezidențial, pentru Dorian lucrurile nu au stat așa de la început.

Succesul l-a cunoscut după ce, în adolescență, a jucat în serialul „Pariu cu viața” (2011). De atunci și-a construit cu atenție imaginea ajungând să își permită astăzi o viață de lux.

 • „Eu, timp de 7 ani, acum râd și cu nevastă-mea, am stat într-o garsonieră care e mai mică decât garajul meu de acum. Garajul are 45 de metri pătrați și garsoniera are 37. Nu trebuie să te uiți întotdeauna la rezultatul final, ci și la sacrificiile făcute până atunci”, a declarat Dorian Popa într-un interviu pentru Antena Stars.

După ce s-a mutat din garsoniera în care a locuit atâta timp, artistul a ales să cumpere locuința aflată în sectorul 3 al Capitalei, spunând că îl leagă prea multe amintiri de aceasta. Astfel, chiar dacă și-a construit o casă de lux, Dorian a ales să  cumpere garsoniera, oferind și despăgubirea de 30.000 de euro către verișorii săi, așa cum i se cere prin lege. Acum a anunțat că a modernizat-o și se pregătește să o închirieze în regim hotelier.

Revenind la primul milion de euro, Dorian Popa a declarat că l-a făcut când a terminat de realizat casa, în care ar fi investit aproximativ 300 de mii de euro.

 • „Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casa. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă, și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă”, a spus Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

Cum arată casa de 300 de mii de euro

Casa de lux a lui Dorian se află în comuna Domnești, județul Ilfov. Are trei etaje și se întinde pe 400 de metri pătrați, ce cuprind piscina și foișorul, iar terenul pe care este construită are 600 de metri pătrați.

Cele mai citite articole

Finalizarea locuinței a durat  aproximativ doi ani de muncă și a costat aproximativ 300 de mii de euro.

 • „Planul meu era să mă coste undeva între 170 și 180.000 de euro, toată casa, cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum” a spus Dorian într-un vlog pe canalul său de YouTube.

Ce mașină are Dorian Popa

Până nu demult vloggerul conducea un BMW X6, pe care l-a cumpărat în 2018 și pe care a reușit să îl vândă recent cu aproximativ 37.000 de euro. 

 • În locul BMW-ului și-a cumpărat un Mercedes GLE nou pe care a plătit 120.000 de euro, la care se mai adaugă modificările dorite: i-a schimbat culoarea, aplicând un strat ceramic care nu permite depunerea prafului și a apei, și la interior, a îmbrăcat scaunele, ușile și bordul în piele albă.

Dorian mărturisește că odată cu noua sa mașină a mai achiziționat încă două pentru persoanele cele mai dragi din viața lui.

„Este prima mașină nouă cumpărată de mine prin forța și munca mea. Este senzațională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret. Mă bucur foarte mult de ea și pentru că e o mașină atât de frumoasă și pentru că brandul este unul atât de puternic, am mai luat încă un Mercedes decapotabil și pentru Babs (n.r. iubita lui, Claudia Iosif), și una pentru Mamișor, pentru că vreau să știu că toată lumea este motorizată și că toată lumea și-a îndeplinit câte un vis atâta timp cât eu sunt în viață și alături de familia mea”, a declarat artistul.

Construiește un complex rezidențial

După ce a prins gustul construcțiilor în cei doi ani în care și-a ridicat vila, Dorian s-a decis să ridice un complex rezidențial chiar lângă locuința lui din Domnești.

 • O casă în cartierul „Hâtz Rezidence” ar urma să coste în jur de 15.000 de euro, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Interesant de știut este că Dorian, după ce a transformat  „Hâtz” în marcă înregistrată,  a făcut solicitare să își schimbe și numele în buletin în „Dorian-Hâtz Popa”.

„Am reușit să cumpăr o parcelă de 700 de mp fix în fața casei mele și încă o parcelă de 700 de mp lipită de terenul meu. Îmi doresc să fac un cartier care să se învecineze cât se poate de mult cu căsuța mea, pentru că unul dintre visurile mele a fost să construiesc și să văd șantierul de la mine din casă.(…) 35.000 de euro bucata, obiectiv vorbind 50 de euro mp.”, a povestit artistul într-un vlog.

Are propria linie de haine

Colecția de haine numită, cum altfel, „Hâtz” oferă posibilitatea fanilor lui Dorian să se îmbrace în stilul artistului. Hainele pot fi cumpărate atât de pe site-ul vedetei, cât și dintr-un magazin special deschis în AFI Cotroceni, în septembrie 2021.

 • Potrivit reprezentanților centrului comercial, colecția „Hatz” by Dorian Popa conține produse ediție limitată, cât și colecțiile Back To School, Hatz de Relaxare care includ accesorii, haine casual urban și papetărie.

Un tricou pe care este marcat celebra expresie Hatz, costă aproape 100 de lei.

Și câinele lui Dorian câștigă bani: 15.000 de euro pe lună!

După ce a anunțat că a „înfiat” un câine pe care l-a găsit în stare jalnică într-un adăpost, Dorina Popa a reușit să transforme patrupedul în vedetă pe rețelele de socializare. I-a lansat chiar o piesă care s-a bucurat de videoclip: „Înoată Cheluțu”.

Astfel, Cheluțu nu doar că merge la antrenamente, are o dietă alimentară strictă și are propriul halat Versace, dar îi aduce artistului venituri importante. 

 • „Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga (n.r. – i-a fost furat câinele). Eu sunt bodyguardul lui. (…) Multe din veniturile mele i le pot atribui şi lui Cheluţu. (…) Cheluţu are o medie între 12.000 şi 15.000 de euro pe lună!”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Cele mai citite articole