Ai nevoie de stabilitate pe timp de pandemie? Iată ce job să ai în vedere

Lumea s-a schimbat după ce virusul COVID-19 a ajuns pe aproape întreg globul pământesc, fiind o provocare nu numai pentru domeniul medical ci pentru fiecare dintre noi și mai ales pentru economie. O mulțime de persoane au rămas în ultimele luni fără loc de muncă, iar acest virus ne-a arătat de fapt că niciodată nu putem avea siguranța zilei de mâine, oricât de stabil ar părea jobul pe care îl aveam.

Persoane angajate la aceeași companie de zeci de ani s-au trezit a doua zi fără nici o sursă de venit din cauza faptului că firma pentru care lucrau a dat faliment. De asemenea, măsurile de distanțare socială au făcut ca multe afaceri să aibă foarte mult de suferit iar într-un final să dea faliment sau să se vadă nevoiți să facă reduceri de personal.

Restaurantele, de exemplu, se află printre business-urile cele mai afectate de toate aceste măsuri, iar lista ar putea continua la nesfârșit.

Ceea ce ne propunem să subliniem noi însă este faptul că domeniile care s-au dovedit stabile sunt totuși surprinzătoare. Iar cel mai sugestiv exemplu în acest sens este videochatul, o industrie atât de controversată care însă a continuat să se dezvolte chiar și pe timp de pandemie, fiind astfel de mare ajutor atât pentru persoanele care au ales să lucreze în acest domeniu cât și pentru economia țării, dat fiind faptul că vorbim despre business-uri care plătesc taxe.

OkStudio a garantat venituri în creștere pentru modelele cu care colaborează!

Cele mai citite articole

OkStudio este poate cel mai cunoscut studio de videochat freemium din România, iar prestigiul său se datorează în marte parte seriozității de care a dat dovadă de la înființare și totodată profesionalismului pe care au pus mereu accent. Am contactat echipa de la OkStudio să aflăm cum se descurcă în perioada aceasta de pandemie și totodată care au fost câștigurile pe timp de stare de urgență.

Ei bine, mare ne-a fost mirarea atunci când echipa de la OkStudio ne-a arătat câștigurile pe ultimele luni. Le-am comparat cu cele de anul trecut precum și cu perioada de dinaintea pandemiei, iar concluziile nu au fost altele decât acelea că au înregistrat creșteri de venituri într-un ritm constant.

Mai exact, cele mai multe dintre modelele care au ales să colaboreze cu OkStudio au obținut câștiguri tot mai mari de la o lună la alta, în timpul stării de urgență acestea crescând cu un procent destul de mare, dat fiind faptul că oamenii din întreaga lume au petrecut mai mult timp online.

Măsurile de distanțare socială au fost ușor de impus și, chiar dacă în cadrul studioului găsim o adevărată familie foarte unită și totodată prietenoasă, modelele de videochat au înțeles că trebuie să aibă grijă atât de ele cât și de colegele din jur.

Pe viitor, cei de la OkStudio își propun desigur să se extindă și să rămână în continuare cel mai bun studio de videochat freemium, oferindu-le modelelor cu care colaborează stabilitate și totodată șansa de a lucra într-o comunitate unită ca o familie, în care profesionalismul și seriozitatea sunt pe primul loc!

Cele mai citite articole