4 motive pentru care ai nevoie de un sistem de supraveghere bun

4 motive pentru care ai nevoie de un sistem de supraveghere bun

Sistemele de supraveghere amplasate în firme sunt unele dintre cele mai utile insturmente în momentul în care vrei ca mediul de lucru să fie unul cât mai sigur și cât mai bine protejat. Firma ta poate fi vizată de hoții care au nevoie de bunurile din interior, dar și de cei care au nevoie de know-how-ul tău, de informații despre producție și de alte date importante. Prin urmare, va trebui să iei în calcul toate aceste detalii în momentul în care te ocupi de supraveghere și monitorizare.

Supravegherea video se poate face în timp real

Un beneficiu important este faptul că vei putea realiza supravegherea video în timp real. Vei vedea pe un monitor toate imaginile atunci când ai nevoie de ele și poți să te uiți oricând la ce se întâmplă în firma ta. Ai nevoie pentru asta de un calculator la care să conectezi monitorul, iar noi recomandăm în acest sens calculatoare refurbished, care nu au costuri mari și se vor dovedi foarte eficiente. Desigur, poți vedea totul și de pe telefon, dar atunci când vrei să observi detalii, cel mai bine este să ai un ecran mare pe care să privești imaginile. 

Metodele comerciale de supraveghere video sunt folosite pentru a vedea tot ce se întâmplă, în timp real sau atunci când ai nevoie de anumite informații. Datorită progreselor tehnologice, poți vedea otutl inclusiv de al un computer aflat la distanță, de pe telefons au de pe tabletă. De asemenea, este posibil să vezi toate imaginile furnizate de camerele tale într-o singură fereastră.

Vei obține probe utile pentru procese

Cele mai citite articole

Înregitrările pe care le obții cu ajutorul unor camere de supraveghere bune sunt foarte importante în special atunci când o infracțiune este comisă în sediul firmei tale sau chiar în biroul tău, dar și în jurul firmei. Nu doar că filmările te vor ajuta să afli cine este autorul infracțiunii, dar pot să fie folosite și ca probe în instanță. De foartemulte ori, jurații sau judecătorii vor jua decizii pe baza acestor probe, iar Poliția poate găsi mai ușor făptașul dacă există imagini cu el. 

Angajații tăi vor fi mai productivi

Dacă folosești sisteme de supraveghere video vei descoperi că angajații tăi sunt mai productivi atunci când știu de existența acestora. Spre exemplu, dacă ai un magazin, o fabrică sau un restaurant, eficiența mai bună a angajaților ar trebui să fie un motiv bun pentru a cumpăra camere de supraveghere. S-a dovedit că angajații muncesc mai eficient în momentul în care sunt monitorizați cu ajutorul camerelor. Supravegherea electronica a angajaților asigură de asemenea că managerii au mai mult timp să lucreze la aspectele importante ale muncii lor, pentru că nu își vor mai concentra toată atenția pe monitorizarea oamenilor. Totodată, pentru că relația dintre angajat și angajator trebuie să fie bazată pe încredere, va trebui să te asiguri că nu exagerezi cu numărul de camere amplasate în firmă.

Poți preveni hărțuirea la locul de muncă

Hărțuirea la locul de muncă este o problemă majoră și chiar dacă acum sunt reglementări serioase, cazurile de persoane abuzate încă mai apar. De aceea, este foarte important să ai camere în interior. Atunci când primești sesizări în acest sens de la angajați, tot ce trebuie să faci este să deschizi înregistrările și să vezi ce se întâmplă de fapt. De asemenea, ulterior, poți să te uiți mereu la camere pentru a vedea dacă anumite comportamente persistă și să iei măsuri în consecință. Astfel, vei avea un mediu mai liniștit și mai bun în care angajații să își desfășoare corect activitatea.

Cele mai citite articole